Dalton - dat gun je toch ieder kind!

In de prachtige, bosrijke omgeving van buurtschap Emmen, op nog geen twee kilometer van de "zwevende steen" van Dalfsen en nog geen kilometer van het duurzame dorp Hoonhorst, ligt onze Chr. Daltonschool A. Baron van Dedem.

Hartelijk welkom op onze website!

Op deze website willen we niet alleen een indruk geven van wie we zijn, wat we doen en hoe we het organiseren. We willen vooral een eerste aanzet geven om duidelijk te maken waarom we doen wat we doen. Wij leven volgens de pedagogische visie van Dalton. De kernwaarden Verantwoordelijkheid, Zelfstandigheid, Samenwerken, Effectiviteit en Reflectie zijn de pijlers van ons onderwijs. Voor meer informatie verwijzen we graag naar het kopje "dalton" op deze website, onder de knop "welkom". De beste manier om kennis te maken met onze pedagogische visie, is door onze school te bezoeken en live in bedrijf mee te maken. Mocht uw belangstelling voor onze school zijn gewekt, dan nodigen wij u van harte uit. Wanneer u van tevoren een afspraak maakt, is voldoende tijd en aandacht gegarandeerd.

 

Nieuws uit de school

De Piepelotheek

news_item20190306174208.jpg

Op dinsdag kwam Ada van de bieb op bezoek bij groep 3 en 4. Ze vertelde met behulp van haar lees meer...

Kalender

  • 22 april 2019 2e Paasdag
  • 23 april 2019 Meivakantie
  • 24 april 2019 Meivakantie
  • 25 april 2019 Meivakantie
  • 26 april 2019 Meivakantie
  • 27 april 2019 Koningsdag
  • 29 april 2019 Meivakantie
  • 30 april 2019 Meivakantie

naar de volledige kalender...

Nieuwsgierig naar onze school?

Wees Welkom!

Wordt uw kind dit of volgend jaar 4, dan nodigen wij u met uw kind(eren) uit op onze school in het prachtige buitengebied van Hoonhorst.
Binnen ons onderwijs zijn de Dalton-kernwaarden Zelfstandigheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerken, Effectiviteit en Reflectie de pijlers. 

Meer informatie vindt u op deze website maar het beste is om samen met uw kind(eren) dit in en rond onze school te komen kijken en beleven. We hebben iedere dag open dag, maar wel op afspraak zodat wij voor u als bezoekende ouder(s) gegarandeerd voldoende tijd en aandacht hebben.