Nationale Voorleesdag

Vanmorgen bijzonder bezoek op school! Wethouder Jan Uitslag

Groep 3-4 maakt muziek!

Vanmiddag tijd om muziek te maken met boomwhackers!

Tussendoor aandacht voor muzieknoten, notenbalk, een toonladder, een octaaf.....ja, want hoe 'lees' je eigenlijk muziek!?

Dit smaakt naar meer!

Happy New Year!!

Afgelopen maandag hebben we met alle kinderen, ouders en meesters/juffen geproost (met kinderbubbels) op het nieuwe jaar!!!

Happy New Year

Beste ouders en kinderen,

De kerstvakantie is voorbij....wij hopen dat jullie allemaal fijne dagen hebben gehad!

Komende maandagochtend om 8.30 uur willen wij graag met jullie proosten op het nieuwe jaar! Alle kinderen en ouders kunnen voor schooltijd buiten blijven. Als de bel gaat verzamelen wij ons op het plein bij de ingang, hier wordt kinderchampagne uitgedeeld. Na een kort woordje proosten we op het nieuwe jaar!

Tot maandag!

Groet namens het team

Kerstfeest 2022

We kijken terug op een prachtige en sfeervolle kerstwandeling gisteravond.

Fijn dat we met zoveel kinderen en ouders het Kerstfeest konden vieren.

Een dank aan alle mensen die ons hebben geholpen!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2023

Omkijken naar elkaar

Afgelopen week hebben we met alle kinderen kerstballen versierd voor de bewoners van Rosengaerde in Dalfsen. Woensdag heeft onze leerlingenraad de kerstballen overhandigd. Ook werden er kerststerren uitgedeeld aangeboden door de OR van school en 'De Lelie' bloemen ...wat een blije gezichten!

Kerstbakjes maken

Traditie getrouw met alle kinderen van de school kerstbakjes maken in de hal!! Wat een gezelligheid!

Sinterklaas 2022

Vol verwachting klopt oms hart!!

Wat fijn dat we ook dit jaar Sinterklaas mochten verwelkomen op onze school!